Over

Nadat Roel MBO geluidstechniek in Utrecht heeft afgerond besloot hij in 2009 naar de Rockacademie in Tilburg te gaan.

Hier heeft hij met les gehad van oa. Egbert Derix, Will Maas, Johan Hendrikse, Frans de Berg, Eric Coenen en Jurre Hogervorst. Daarnaast nam hij ook deel aan masterclasses van oa. Mike Stern, Keith Carlock, Chris Minh Doky, Bob Franseschini, John Beasley, Jimmy Haslip, Ndugu Chancler, Rex Salas en Chad Wright.

Sinds 2010 geeft hij piano -en keyboardles en les in componeren, arrangeren en produceren. Momenteel geeft hij les bij Centrum voor Pop en Jazz in Eindhoven en zelfstandig les aan verschillende leerlingen, waaronder aan DJ Sophie Francis.

Vanaf 2011 is Roel gestart met muziek schrijven voor Van Hoorne Entertainment. Voor van Hoorne heeft hij muziek op verschillende albums geschreven en opgenomen. Waaronder voor “Fien en Teun” en “Theaterkids”. Ook heeft hij met Van Hoorne muziek geschreven voor de Julianatoren. Voor meer informatie kijk op: www.fienenteun.nl of www.vanhoorneentertainment.nl

In januari 2015 heeft hij met Jo Sarah het debuutalbum “Citizen Of The World” uitgebracht, voor meer info kijk op www.josarahmusic.com

Van juli 2016 t/m juli 2017 heeft Roel in de musical “the Bodyguard” in Utrecht gespeeld en vanaf februari 2018 is hij als toetsenist te horen in het AFAS Circustheater bij de Lion King musical.